Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Mathilda Veenstra. Ik ben 21 jaar en ik hou van foto’s maken, het strand, koffie drinken en shoppen. Inspiration Breeze is een blog waar ik ga schrijven over interieur, fashion, lifestyle, eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Je kunt iedere week een ander soort artikel verwachten. Ik vind schrijven en foto’s maken ontzettend leuk om te doen, dus een blog starten was een logisch gevolg.

Ik hoop dat jullie bij het lezen van een artikel geïnspireerd raken, zoals je in de naam al een beetje kunt afleiden. Een bries van inspiratie voor de interieur junkies, de fashionista’s en voor ieder ander die op dit kleine stukje internet beland is. Mocht je nog vragen hebben, feel free to ask en ideeën over blogposts zijn altijd welkom! Deze site is vooral bedoelt voor jullie dus jullie feedback is heel waardevol.

blueprint-22

Instagram: @mathildaveenstra