Heb jij al een leuke zonnebril voor de zomer? Een tip van mij: breng eens een bezoekje aan www.blueprinteyewear.com! Ik ontdekte het merk via Instagram. Daar las ik dat ze “Amsterdam based” zijn en dat alle modellen polarized zijn. Yay, extra goed zicht op de witte stranden dus 😉

Op de website zie je dat ze veel opvallende zonnebrillen hebben en een ruime keuze in modellen verkopen. Omdat ik een rond gezicht heb, vind ik zonnebrillen met ronde glazen mij het mooist staan. Mijn blik viel daarom al snel op het model ‘Elba’. Hiervan heb ik twee zonnebrillen besteld.

blueprint-13

Zonnebril Elba // Orange Havana

blueprint-15.jpg

Zonnebril Elba // Black Smoke

Wat me direct opviel was dat ze heel erg licht van gewicht zijn! Bij sommige zonnebrillen kun je nog wel hebben dat ze van je neus afglijden, maar daar heb ik bij deze gelukkig geen last van. Verder vind ik ze ook heel fijn om te dragen en ze beschermen mijn ogen ook goed tegen de zon. Ik ben fan!

stay inspired

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Blueprint Eyewear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s