The “ugly” sneaker trend

Je kunt er niet omheen. De dad sneaker zie je overal opduiken. Het wordt niet voor niets de grootste trend voor de lente genoemd want je kunt de sneakers herkennen aan hun grove details en dikke zool. Handig voor als je iets langer wilt lijken! De grove sneakers zijn geïnspireerd op de schoenen die je vader vroeger misschien ook wel droeg, vandaar de naam “dad sneakers”.

Benieuwd hoe je deze sneaker kunt combineren? Scroll dan naar beneden!

1.jpg1.jpg1.jpg1

Ben jij ook besmet met deze trend? Let me know! Liefs, M.

stay inspired

2 Replies to “The “ugly” sneaker trend”

  1. Bah, echt niets voor mij. Merk en geld maakt mij niet uit, als ik het niet mooi vind, ga ik het nooit van mijn leven dragen

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s