1

 Ik zie een chocolaatje liggen met ‘ik hou van jou’, een nep roos met waarvan de bloem wederom van chocolade is en nog allerlei andere lekkernijen en cadeautjes. Dit moet wel een teken zijn dat het bijna 14 februari is. Valentijnsdag is stiekem heel commercieel en persoonlijk hecht ik niet veel waarde aan deze dag. Ik vind het leuk om samen met mijn vriend naar de bioscoop te gaan of uiteten (ongeacht of het Valentijnsdag is of niet). Op het gebied van cadeau’s wordt ik al gelukkig van een rode roos (met of zonder chocolade). Een klassieker, maar ó zo romantisch. Het liefst krijg ik die lieve ietwat cheesy cadeautjes op momenten dat ik het niet verwacht. Dus tegen alle winkels wil ik zeggen: laat die chocolade rozen alsjeblieft het hele jaar in de winkels liggen 🙂 

 In het kader van de liefde heb ik een aantal rooskleurige collage’s gemaakt. Inclusief teksten om bij weg te zwijmelen.

Achtergrond muziek tip:

scroll & dream away.    

11.jpg

1

1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van Valentijnsdag. Let me know!

stay inspired

Gepost door:inspirationbreeze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s