I’m judging apartments 2

Yay! Tijd voor deel 2 van I’m judging apartments. Mocht je deel 1 nog niet gezien hebben klik dan hier! In deze blogpost gaan we online een kijkje nemen in een appartement in Mexico City. Het kost €79,- per overnachting. Op elk onderdeel waar je sterren op kunt scoren (nauwkeurigheid, communicatie, netheid, locatie, aankomst en waarde) scoort deze er 5. Let’s see..

1.jpg

1

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

Mijn indruk: Ik vind de woning van buiten echt een plaatje. Het uitzicht wat je hebt op het terras is ook super mooi! Van binnen vind ik het wel tegenvallen. Als er modernere meubels stonden dan was de woonkamer een stuk aantrekkelijker geweest! Wat ik ook mis is een leuk karpet, een salontafel en een mooie lamp. Hmm.. van buiten ziet dit appartement er een stuk leuker uit.

Conclusie: Less is more. Dit huis vind zijn kracht in de combinatie van zwarte balken met MDF houten wanden. En laten we de locatie niet vergeten.

Cijfer: 7.0

Meer zien van dit apartement? Klik hier!

Laat me weten wat jij van dit appartement vindt! Liefs, M.

untitled-2