Brrrr de winter is aangebroken. Oké het is nog niet officieel winter, maar de eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen. Persoonlijk houd ik heel erg van schaatsen, dus van mij mag het wel gaan vriezen 🙂 Of lekker met een cappuccino binnen zitten terwijl het sneeuwt. In deze tijd van het jaar krijg ik echt zin om een blogpost te schrijven. Vandaar weer een nieuwe fashion inspo met alle trends voor deze winter. Dus waar wacht je op? Scroll & get inspired!   

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

Voor welke trend ga jij deze winter? Let me know! Liefs, M.

stay inspired.jpg

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Winter fashion inspo

  1. Owh die haarband van dat zachte stof en die glitter items hihi wauw en dat pak van dat zachte stof ..allemaal megaaa Leuk;-) neem je ook een kijkje bij mijn blogs;-) laatste blog gaat over make- up voor de feestdagen en verder blogs over heerlijke dames parfums en een oogschaduw palette..liefs, fijne avond

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s