Beautiful Bijoux t-shirts

Hi allemaal! Ik werk al een tijdje samen met de webshop Beautiful-Bijoux. Sinds kort verkoopt de webshop ook eigen kleding. Ik mocht foto’s maken voor de website van deze shop en heb 2 t-shirtjes van hun mogen ontvangen. Ik heb ze in een maat M besteld omdat ik het wel fijn vind als de shirtjes wat baggy zitten. Ze zijn makkelijk te combineren en heel stoer op een spijkerbroek met een leren jasje bijvoorbeeld! Tot nu toe verkopen ze alleen nog deze t-shirtjes, maar in de toekomst komen er ook sweaters aan. Volg ze ook op Instagram, want ze geven vaak win acties en kortingen en ze zijn heel interactief met hun volgers. Echt een webshop om in de gaten te houden!

20171029-IMG_6695.jpg

T-shirt wit – Tiger 

20171029-IMG_6716.jpg

20171029-IMG_6731.jpg

T-shirt grijs – Hotter than hell 


untitled-2