Fashion

Autumn fashion inspo

Het is nu november en ondanks de regen en de kou vind ik het toch ergens wel een heel mooi seizoen. De bladeren veranderen van kleur en wanneer ik naar buiten stap ruik ik een hele frisse lucht. Daar kan ik echt van genieten! Ook kan ik weer m’n warme truien, sjaals en mutsen uit de kast halen. Natuurlijk horen bij een ander seizoen ook nieuwe trends, dus heb ik een fashion inspo samengesteld met trends voor het najaar. Ga je voor de wijde broek, opvallend rood of de statement oorbellen? Keuze genoeg in ieder geval! Alle trends voor herfst 2017 vind je hier op een rijtje. Scroll & get inspired!

wide pants.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

fringe trend_edited-1.jpg

WIDE.jpg

Untitled-5.jpg

untitled-2

Laat me weten voor welke trend jij gaat deze herfst!  Liefs, M.

5 reacties op “Autumn fashion inspo

  1. super leuk die collages😍

    Liked by 2 people

  2. Love it! Wijde mouwen vindt ik echt superleuk, ik heb al een paar truien gescoord met opvallende mouwtjes 🙂 Ik ben nog steeds op zoek naar iets in het rood…

    Liked by 2 people

  3. Ik blijf echt fan van de wijde broeken (al is dat vooral omdat ik altijd al een haat-liefdeverhouding heb gehad met skinny’s haha!)

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: