Hi allemaal! Misschien heb je eerder al eens een blog van mij gelezen over mijn eerste bril (klik!). Maar het is tijd voor een update! Ik heb namelijk een nieuwe bril gekocht, een van Tiger of Sweden. Dit merk ontstond in 1903 (!!) en is inmiddels uitgegroeid tot hét symbool van de minimalistische Scandinavische mode. De monturen van Tiger of Sweden zijn helemaal van nu. Zelf heb ik voor een klassieke ronde bril gekozen in de kleur bruin. Hij past bij veel outfits en the most important: hij maakt me iets minder blind. Dit is het montuur wat ik heb:

20171012-IMG_6613

20171012-IMG_6664

20171012-IMG_6654

Wat vind jij van deze bril? Let me know!

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “New glasses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s