Fashion

Trend: French berets

Laatst was ik in de H&M en zag ik een zwart hoedje liggen wat me deed denken aan een schildershoedje. Het zomerse weer in Nederland is helaas alweer ver te zoeken dus ik dacht deze komt vast van pas! Na wat research kwam ik erachter dat het een french beret wordt genoemd. Een frans hoedje dus. Ik ben gaan zoeken naar inspiratie op Tumblr en Pinterest om wat ideetjes op te doen voor outfits en ik heb dit verwerkt in een collage. Ik ben benieuwd wat jullie van de french berets vinden (of als je er zelfs al eentje hebt?). Let me know! Scroll & get inspired!

beret1.jpg

beret2.jpg

beret 3.jpg

Hoewel de beret natuurlijk allang bestaat, denk ik dat ze dit najaar echt hun come back hebben. Ze zijn online al in verschillende kleuren verkrijgbaar en ik zie dit ook in de winkels gebeuren. Ik vind ze super leuk, zelfs een simpele outift kan speciaal worden! 

untitled-2

1 reactie op “Trend: French berets

  1. Ik vind hoedjes een outfit altijd net dat ene beetje extra geven!
    Xxx

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: