Hey iedereen!

Ik weet dat het alweer september is en de vakantie achter ons ligt, maar toch leek het me leuk om een blogpost over mijn vakantie te maken. Ik ging in augustus op vakantie met mijn vriend naar Fuerteventura, een van de Canarische eilanden. We verbleven in het plaatstje Corralejo. Het was heerlijk, iedere dag 29 graden, mooie stranden en volop zon! We hebben ook nog een bezoekje gebracht aan het eiland Lobos. Het leek me leuk om een filmpje te maken van de vakantie, so I did! Deze kun je hieronder bekijken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Enjoy! 

(Klik hier voor de link naar YouTube)
untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

3 reacties op “Chill out on canary islands (video!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s