Hi allemaal! Vandaag heb ik een blogpost over een paar super leuke sokken van Alfredo Gonzales. Als je benieuwd bent naar het merk en naar het verhaal erachter lees dan snel verder!

Alfredo Gonzales is het eerste lifestyle sokken merk van de wereld. Het design en de combinatie van kleuren en patronen passen perfect bij elkaar. Ik raad je zeker aan om de onderstaande video te bekijken om hem iets beter te leren kennen.

Waar of wie hij precies is weet niemand. Wel dat hij uit Mexico komt en een enorme liefde heeft voor sokken! Wanneer je de collectie bekijkt zie je allemaal vrolijke prints en kleuren. Zijn inspiratie haalt hij uit alledaagse dingen. Hij reist de hele wereld over met zijn sokken and I know why: het maakt je outfit in no time minder saai. Ik draag in deze blogpost een outfit met de sokken ‘Palm Springs’. Enjoy!

socks-5

socks-3

socks-24

socks-28.jpg

socks-31.jpg

De sokken vallen hoger dan een normale sok, maar dit geeft je outfit juist een happy twist. Ik zou zeker even een bezoekje brengen aan de website (klik!) als je benieuwd bent naar de rest van de collectie.

untitled-2

BewarenBewaren

Gepost door:inspirationbreeze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s