Fashion

Sunny side up

Hi! Vandaag deel ik met jullie een zomerse outfit. Ik draag hier een jurkje van Zara met een hoed van H&M die ik ook al liet zien in een eerdere blogpost. Oh en mijn all time favourite shoes: Vans oldschool in het zwart!

De laatste tijd ben ik helemaal in to dit soort jurkjes. Het fijne eraan is dat je niet lang na hoeft te denken wat je hierbij gaat combineren omdat het al een outfit op zich is. Daarbij is het ook nog eens super comfortabel. Dit is zeker een van mijn favorieten deze zomer. Benieuwd naar de look? Scroll dan snel verder!

moi-6

moi-7

moi-4

moi-10.jpg

moi-17

moi-14.jpg

moi-16

Wat is jou favoriete zomer item? Let me know!

untitled-2

4 reacties op “Sunny side up

  1. naomipater

    Dat jurkje is zo tof en wat ziet je blog er toch mooi ! Love it!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: