Believe it or not: de zonneklep is weer terug van weggeweest! Het is echt een hot item voor deze zomer. Ik zag ze ongeveer een maand geleden liggen bij America Today. Toen ik er naar vroeg bij de kassa kreeg ik te horen dat ik ‘m gratis mocht meenemen! Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen haha. Sindsdien ben ik er helemaal verliefd op. Naast America Today zag ik ze ook in tijdschriften en in andere winkels zoals Primark en Sissy Boy (natuurlijk verschillen de prijzen wel). Maar bij de Primark kun je er al eentje voor €3 scoren! In deze post vind je een soort moodboard aan inspiratie voor het stylen van de zonneklep. Scroll & get inspired!

1.png

1.png

1.png

1.pngWat vind jij van een zonneklep? Let me know!

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “Sun visors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s