Fashion

Sun visors

Believe it or not: de zonneklep is weer terug van weggeweest! Het is echt een hot item voor deze zomer. Ik zag ze ongeveer een maand geleden liggen bij America Today. Toen ik er naar vroeg bij de kassa kreeg ik te horen dat ik ‘m gratis mocht meenemen! Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen haha. Sindsdien ben ik er helemaal verliefd op. Naast America Today zag ik ze ook in tijdschriften en in andere winkels zoals Primark en Sissy Boy (natuurlijk verschillen de prijzen wel). Maar bij de Primark kun je er al eentje voor €3 scoren! In deze post vind je een soort moodboard aan inspiratie voor het stylen van de zonneklep. Scroll & get inspired!

1.png

1.png

1.png

1.pngWat vind jij van een zonneklep? Let me know!

untitled-2

5 reacties op “Sun visors

  1. Super leuk zo een zonneklep, even wat anders dan een pet. Btw super leuke foto’s!

    Liked by 1 persoon

  2. Super leuk zo’n zonneklep, wat een leuke moodboards zeg !! Liefs xx Leen

    Liked by 1 persoon

  3. De trend zelf vind ik heel tof’ of ik het zou dragen idk haha. 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: