Loafers for spring

 

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: de loafers zijn helemaal on trend. Zelf heb ik de loafers leren kennen door Anna Nooshin. Ik zag ze op haar Instagram voorbij komen.

1.png

Ik vind ze super leuk. Wanneer het net te koud is om zonder jas naar buiten te gaan, creëer je met een loafer toch een beetje een lente gevoel. Het staat zomers maar ook weer niet te overdreven. Ook maak je je outfit heel easy netjes, je kan ze dus ook prima aan als je naar een afspraak gaat! De Gucci loafers zijn vooral heel populair, deze kun je ook vinden in de afbeeldingen hieronder. Gelukkig zijn er ook betaalbare loafers te vinden, onder andere bij de winkels Zalando en Sacha.  Love, M. 

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1

1.jpg

1.jpg

1.jpg

untitled-2

Wat vinden jullie van loafers? Let me know!