De Design Fabriek is een ontzettend leuke winkel met echt mooie meubelen/tafels/stoelen en accessoires. Bijna alle merken komen uit Europa of worden fairtrade geproduceerd. De winkel bevind zich in Leeuwarden, in winkelcentrum het Zaailand. Zeker een must see als je in de buurt bent!! Sinds 9 februari 2017 loop ik hier stage, deze duurt 10 weken. Ik heb mijn tweede week vandaag afgerond, 8 more to go! De winkel stylen, foto’s maken, verkopen zijn een aantal dingen die ik hier mag doen. Een geweldig stage plek waar je echt kunt zien hoe het er in een winkel aan toe gaat. Langskomen is altijd leuk! Als je naar beneden scroll’t vind je een aantal foto’s die ik in de winkel heb kunnen maken. Scroll & get inspired!

IMG_2719.jpg

IMG_2742.jpg

IMG_2705.jpg

IMG_2690.jpg

IMG_2730.jpg

img_2734

IMG_2744.jpg

IMG_2832.jpg

IMG_2739.jpg

IMG_2726.jpg

Daarnaast (letterlijk) is onlangs een heel leuk winkeltje geopend genaamd Meneer Peer. Mocht je een keer een leuk cadeautje zoeken voor een jongen of meisje (of natuurlijk voor je eigen baby!) dan ben je hier aan het juiste adres. Meneer Peer en de Design Fabriek horen bij elkaar, dus zeker de moeite waard om te bezoeken als je toch in Leeuwarden bent!

img_2804

IMG_2885.jpg

IMG_2894.jpg

IMG_2864.jpg

IMG_2878.jpg

IMG_2888.jpg

IMG_2859.jpg

Webshop: www.design-fabriek.nl

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Must see: Design Fabriek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s