De fishnet: Op social media zag ik ‘m voor het eerst. Ik kende de panty, maar deze winter heeft de fishnet weer helemaal zijn weg terug gevonden (en waarschijnlijk blijft deze trend ook wel een tijdje). Niet dat je nu persé deze trend moet gaan opvolgen (I mean, als het als -10 aanvoelt zie je mij niet met een panty lopen) alleen het leuke van deze trend is dat je de visnet ook gewoon onder je gescheurde broek kunt dragen en het nog fashionable kunt laten lijken ook. Mocht dat nog iets te heftig voor je zijn, dan heb je ook nog de sok variant van de fishnet (en die is ook super leuk!). Ben je opzoek naar styling inspiratie? Scroll dan naar beneden!

1.jpg

1.jpg

1.jpeg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1

1.jpg

Hoe zou jij deze panty combineren? Let me know! x, Muntitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

2 reacties op “How to wear fishnet items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s