Het is zo leuk dat H&M en ZARA interieur spulletjes verkopen. Als ik deze webshops bezoek kan ik het niet laten om daar even een kijkje te nemen. Ze verkopen echt de leukste decoraties en het is leuk dat ze meegaan in de trends. Ook Sissy-Boy blijft een favoriet. Wat mijn aandacht de laatste tijd trekt qua decoraties is een glazen doosje, waar je sieraden in kunt bewaren of andere kleine accessoires (scroll naar nummer 3 in de wishlist). Zo elegant! Ook hou ik ontzettend veel van kussens, ze maken een bank of stoel echt een stuk leuker vind ik. Daarbij kan ik nog steeds niet genoeg hebben van posters op de muur. Het is heel simpel maar het maakt je muur net iets vrolijker! Het zijn echt van die hebbedingetjes die trouwens ook erg leuk zijn om als cadeautje te geven. Alles wat mijn aandacht heeft getrokken qua decoraties heb ik in een wishlist geplaatst, de links naar waar ik ze gevonden heb zijn onderaan te vinden. Enjoy! Liefs, M

1.jpgmusthave 1.jpg

1.jpg

musthave

1.  SHOP   2. SHOP   3. SHOP   4. SHOP   5. SHOP  6.SHOP  7. SHOP   8. SHOP  9.SHOP  10. SHOP  11. SHOP  12. SHOP

 untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

2 reacties op “Interior wanties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s