Het is gewoon alweer kerstvakantie. Hier heb ik zo naar uitgekeken! Even 2 weken vrij van vroeg opstaan en verplichtingen. Ik ga kerst vieren, oud en nieuw, en ik ben jarig op 5 januari! Dan word ik 19. Excited!! Doordat ik veel met school bezig was de afgelopen weken ben ik niet zo regelmatig iets gaan posten. Maar ik heb een paar leuke ideeën in gedachten voor mijn blog dus stay tuned! Ik dacht dat het misschien wel weer tijd was voor wat fashion inspiratie, dus bij deze een aantal random foto’s die ik bewaard heb vanuit Pinterest en Tumblr.  YES/NO voor dit soort posts? Liefs, M

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.png

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Style inspiration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s