Autumn + winter jackets

untitled-2

Hey! In deze post deel ik graag een aantal hele mooie winter/herfst jassen met jullie. Ik heb ze in een collage gezet, ik vind het erg leuk om die te maken dus vandaar ook dit keer haha. Ik heb een aantal jassen bij elkaar gevonden, deze kun je hieronder bekijken. Allemaal zijn ze (op dit moment) in voorraad, linkjes staan onder de collage. Scroll & get inspired! 

untitled-1

 

  1. Bikerjack: Klik hier // 2. Wollen jas grijs: Klik hier // 3. Panterprint: Klik hier // 4. Wollen jas wit: Klik hier

untitled-1

5. Leren jas: Klik hier // 6. Pilotenjack poeder: Klik hier // 7. Jas bruin: Klik hier // 8. Faux fur jasje: Klik hier

Persoonlijk ben ik echt fan van de lange wollen en leren jassen, ik kan er geen genoeg van hebben. Welk type jas is jou favoriet?

untitled-2