Vorige week deed ik mee aan een wedstrijd vanuit mijn opleiding Interieur adviseur: Skills Heroes. 8 Studenten van onze klas werden uitgekozen om te gaan deelnemen aan de voorrondes, waaronder ikzelf. Spannend! We wisten dat we iets moesten gaan inrichten en dat dit binnen 3 dagen individueel uitgevoerd moest worden. De rest van de opdracht kregen we op de eerste wedstrijd dag:

Maak een nieuwe werkkamer voor Maria, een 29-jarige foodblogger die in een prettige omgeving wil werken. Ze houdt van een Scandinavische/vintage stijl. Het materiaal: twee grote platen MDF, steigerbuizen, schuurpapier en grondverf zijn beschikbaar. Je mag er wat verf en ander materiaal bij kopen …’

sh_logo_m

Dag 1: brainstormen, een moodboard maken en bepalen hoe ik deze ruimte ga inrichten! Ook had ik een bureau ontworpen die een creatief vakman moest uitvoeren. Deze dag was ik alleen maar gefocust op het ontwerp.

1.jpg

Mijn werkplek (in de kantine van de school… aaah eventjes wennen!): 

Daar tegenover moest mijn ontwerp komen: 

Dag 2: Er stond nog niks en ik moest het ontwerp wat ik in mijn hoofd had deze dag uitvoeren, anders ging ik het niet redden. De dag ervoor had ik bepaald welke materialen ik nodig had dus met dat doel gingen we direct in de ochtend shoppen. We kregen 100,- mee vanuit school om materialen en accessoires te halen. Gelukkig kon ik alles vinden en zat ik binnen het budget. Terug van het shoppen begon ik direct met de wand ontvetten, vervolgens in de grondverf en toen dat gedroogd was ging de wand in de pastelblauwe muurverf. Deze dekte in 1 keer waar ik enorm blij mee was want het drogen kost veel tijd. Ook ging alles volgens schema met het bureau.

1.jpg

1.jpg

Dag 3: De dag van de oplevering! Alles moest af zijn. Het bureau is deze dag helemaal in elkaar gezet en wit geverfd, met behulp van de creatief vakman. Ook heb ik deze dag de muur aangekleed met posters en heb ik de accessoires erbij gevoegd. Uiteindelijk ben ik enorm trots op het resultaat, van al dat harde werken is er iets moois uitgekomen.

Het uiteindelijke resultaat: 

Toen was het wachten op de prijsuitreiking: 

1.jpg

Een hele leuke ervaring. Helaas ben ik niet degene die door is naar de volgende ronde van Skills Heroes maar ik heb wel de publieksprijs gewonnen. Yes, super leuk!! Ik kreeg een bos bloemen en ik mocht 2 spullen uit mij eigen ontwerp uitkiezen en meenemen. Ik koos voor het bureau en de cactus.

Nieuwsgierig wie er uiteindelijk wel door is naar de landelijke finale? Klik hier!

untitled-2

 

Gepost door:inspirationbreeze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s