Levi’s jacket

Terwijl jij over straten gaat kleuren bomen met je mee. Je hoeft maar even door het bos te wandelen en je kunt de herfst ruiken. Het pad waar je loopt is verdwenen onder de bladeren.

Deze wind laat me duiken in mijn warme sjaal. Hoewel ik echt van de zomer hou, vind ik de herfst zo erg nog niet. Op 1 voorwaarde dan: Zolang ik maar binnen zit als het buiten regent. Tenzij ik mijn paraplu bij me heb. Maar als ik een bij me heb dan is dat waarschijnlijk zo’n kleintje van de Hema (omdat die zo makkelijk in mijn tas past). Hoewel deze totaal niet praktisch is, want hij kan geen harde wind aan (sorry als je ooit een mini paraplu door de straat ziet slingeren). Als ik er een verloren ben dan koop ik gewoon weer dezelfde, guilty. Beter iets dan niets, denk ik dan. Daarbij kan ik echt genieten van hoe de bomen ineens van kleur veranderen en hoe kleurrijk dat eruit ziet. Met dit weer vind ik het leuk om een mooie, warme jas te dragen. Vaak heb ik eentje die kort is, denk aan een bomberjack. Eigenlijk heb ik jaren een bomberjack gedragen in de herfst. Tot laatst, toen  zag ik een Levi’s spijkerjack liggen in een winkel met wit imitatiebont aan de binnenkant. Het leuke is dat deze jas een kraagje heeft waar het witte imitatiebont in doorloopt. Opslag verliefd loop ik ermee de winkel uit. Hierbij een aantal foto’s waarbij ik de jas draag, enjoy!

Untitled-2.jpg