1

Afgelopen vrijdag 30 september bezocht ik de VT wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam, onderdeel van Sanoma Media B.V. Hier een beetje info: Op deze beurs komen 300 exposanten hun nieuwste collecties presenteren uit binnen- en buitenland! Dat niet alleen, je kunt nog veel meer doen dan dat: er worden namelijk iedere dag verschillende activiteiten georganiseerd, zoals interieuradvies sessies, presentaties en workshops! Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het woontheater. Tijdens deze live shows laten professionele stylisten zien hoe je iets kleins of groots kan omgooien, als je iets wil veranderen in je woning/kamer.  Ik heb heerlijk rond gewandeld die dag, foto’s gemaakt en gekeken welke merken en trends er dit jaar bij mij opvielen. Een dag vol inspratie.

In deze post vind je een aantal trends die ik heb gespot met de bijbehorende foto’s die ik gemaakt heb. Scroll & get inspired! 

 

Untitled-2.jpg

De industriële hanglamp: Deze heb ik vooral gespot boven het bureau. Ideaal want door de grote kap word het licht een richting uitgestuurd. Hierdoor is deze perfect voor in de werkkamer.

 

Untitled-1.jpg

Creatief opbergen: Op een creatieve manier je tijdschriften opbergen. Tijdschriften zien er altijd leuk uit en zo zie je ook duidelijk wat je allemaal hebt om te lezen in plaats van dat ze ergens onderin een mand verstopt zitten. Ook zie je dat kaarten en boeken op een leuke manier aan de muur geplaatst kunnen worden. Dit kun je o.a doen doormiddel van Style Pads van Dock Four. 

Untitled-1.jpg

Natural beauty: Materialen die uit de natuur komen geven rust en ruimte. Verschillende houtsoorten en maken een ruimte heel sfeervol en planten geven een frisse uitstraling aan het interieur.

 

Untitled-1.jpg

1

Vintage: Kapstokken, oude schoolstoelen, bureau’s, noem maar op. Je ziet het steeds vaker terug komen. Het leuke is dat je vintage items in kringloopwinkels of rommelmarkten kunt vinden.

1.jpg

Rond en ovaal: Wat (net als vorig jaar) nog steeds veel te zien was op de beurs waren ronde en ovale vormen. Denk aan ronde spiegels, (bijzet)tafels en lampen. De ronde vormen geven iets extra’s, plus het zorgt voor ruimte. Dus voor een kleine ruimte is dit zeer geschikt.

 

Welke trend vinden jullie het leukste? Laat het me weten!

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “Trends VT wonen&design beurs 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s