Als je realiseert hoeveel tijd we in de badkamer besteden, dan is dat best veel. Iedere dag maken we er gebruik van. Waarom zou je er dan niet voor kiezen om de badkamer compleet in stijl in te richten? In dit artikel licht ik een paar badkamer trends uit. Scroll & get inspired!

plant badkamer_edited-1.jpg

metro.jpg

metro.jpg

metro.jpg

metro.jpg

metro.jpg

metro.jpg

Daarnaast zijn er nog tal van gadgets. Onder andere de Sunshower: een gezonde kleur krijgen terwijl je aan het douchen bent. Verlichting achter de spiegel is ook zo’n leuke gadget. Ook bestaat er een speciale Speaker hoes voor je iPhone, zodat je tijdens het douchen nog muziek kunt luisteren. Wat ook super  handig is: een Douche timer. Met zo’n timer kun jij voortaan goed opletten dat je niet te veel water verspild.

Welke trend/gadget is jou favoriet? 

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

2 reacties op “Bathroom trends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s