Yay, ik heb een bril! Niet geheel vrijwillig want ik had ook echt wel eentje nodig en ik moet eerlijk zeggen dat ik totaal geen zin had om de hele dag een bril te gaan dragen (gelukkig hoeft dat in mijn geval ook niet). Maar om nou direct veel geld uit te geven aan een bril vond ik daarom onnodig. Ik had hier en daar al wat gelezen over de online opticien Polette.com en besloot daarom een kijkje te nemen in hun vestiging in Amsterdam. Heel trendy én fijne prijsjes. De winkel is ook nog eens super mooi – net als de brillen trouwens. Uiteindelijk heb ik voor het montuur Charleston gekozen. Wennen is het altijd een beetje maar ik ben er ontzettend blij mee want alles is HD als ik door dit glas kijk. Dit is ‘m:

bril 2.jpg


untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “Polette bril

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s