Hi! Omdat donderdag het schoolleven voor mij weer begint, was ik laatst in de HEMA om nog een paar nieuwe schriften te halen. Ik besloot toen om de saaiste schriften van de hele winkel te kopen zodat ik ze thuis helemaal kon gaan op pimpen. Ik zocht inspiratie op Tumblr en Pinterest, voor leuke teksten en afbeeldingen. Uiteindelijk heb ik dit met markers en fineliners vertaald op het schrift. Het is ontzettend leuk om te doen en zo weet je zeker dat je een schrift hebt die niemand heeft! Omdat school voor velen al begonnen is, of voor sommige er bijna weer aankomt besloot ik om deze te laten zien aan jullie. Scroll & get inspired!

IMG_1880

IMG_1885

IMG_1886

IMG_1873

IMG_1876

 

untitled-2

 

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “Notebook cover DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s