Hey! Ik ben een tijdje weg geweest op mijn blog, want ik was druk bezig met vakantie vieren op Ibiza. Vandaar dat er wat minder artikelen online kwamen. Maar ik ben weer terug en in dit artikel blijf ik stiekem nog eventjes op Ibiza. Ik heb daar namelijk een heel leuke woonwinkel bezocht: Cocoq. Als je langs de weg rijd valt deze winkel meteen op (Santa Eulalia) en ben je bijna genoodzaakt om te stoppen. De buitenkant is prachtig en dan ben je nog niet eens binnen. Zeker een aanrader om te bezoeken als je op Ibiza bent en van interieur houd. In dit artikel vind je een impressie van de winkel, scroll & get inspired! 

 

untitled-2

 

Gepost door:inspirationbreeze

5 reacties op “COCOQ home store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s