1.jpg

Je zal verschillende mensen ontmoeten in je leven. Diverse bloemen, woeste zeeën, stille bossen en prachtige luchten. Je zult onweersbuien en bliksem zien. Ze zullen je verassen, je verschrikt achterlaten. Je zult zonsondergangen zien, kijken naar de sterren. Ze geven je licht, ze nemen je mee op avontuur.  Ontdek. Raak ermee verdwaald. Ze hebben je allemaal iets anders te leren. Gedachten veranderen, net als het weer. Ik hoop dat je dit onthoud:  Het is nooit te laat om jezelf te veranderen in de persoon die jij wilt zijn.  

1

1.jpg

Gepost door:inspirationbreeze

4 reacties op “Just a little reminder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s