In Nederland is de zomer op dit moment nog niet echt te merken. Wat een goede reden is om de zomer vibes zelf in huis te halen. Als de zomer buiten niet is, dan moet die maar naar binnen gehaald worden toch? De ingrediënten voor een zomerse inrichting zijn vrolijke kleurtjes, planten, vrolijke kleurtjes, planten, vrolijke kleurtjes, planten, witte muren, grote ramen waar veel licht door heen komt en beachy accessoires om het af te maken. Begin met een kleurrijk bosje bloemen. Een nieuw vrolijk dekbedovertrek is ook zo’n simpele verandering die al veel kan doen om het zomer gevoel bij je op te roepen. Ook kunnen eetkamerstoelen in een zomers kleurtje als blauw direct een zomerse touch aan je interieur geven. In dit artikel vind je een aantal beelden waar je hopelijk wat aan hebt als jij je huis summer ready wilt gaan maken.

 

scroll

 

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

2 reacties op “Get your home in a summer mood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s