Chokers

1

De choker: ELLE omschrijft het als het simpelste maar meest effectieve accessoire van 2016 en ik kan het niet beter verwoorden dan dat. I love it! Het kan je outfit echt afmaken. Daarbij is hij totaal niet duur en in veel verschillende types te verkrijgen. Buiten de classic zwarte choker, heb je ze ook met bedeltjes (o.a een halve maan, ster, noem maar op). Ook varieert de choker op diktes en kleur. Je hebt bijvoorbeeld de multirow choker, deze bestaat uit meerdere kettingen wat ontzettend leuk kan zijn om als accessoire bij je bikini te dragen. Er is zoveel keus dat er bij elke outfit wel eentje past, so go and get one, want ze zijn deze zomer he le maal in! In dit artikel heb ik een paar hele leuke chokers verzameld, als je benieuwd bent scroll dan zeker even verder!

 

Star Charm Choker

Shop deze choker hier!

1

 EYE CHOKER

Shop deze choker hier!

1.jpg

LEATHER WRAP CHOKER

Shop deze choker hier!

1.jpg

VELVET AND FAUX PEARL MULTIROW CHOKER

Shop deze choker hier!

1.jpg

SPIKE & TRIANGLE CHARM MULTIROW CHOKER

Shop deze choker hier!

1

THICK VELVET CHOKER

Shop deze choker hier!

1.jpg

GLASS HEART CHOKER

Shop deze choker hier!

1.jpg

Welke choker is jou favoriet? Let me know!

untitled-2