Het is vakantie. Geen verplichtingen. Ik wordt wakker om half 10. Deze dag heb ik niet veel te doen. Ik pak een Starbucks Caffé Latte uit de koelkast. Misschien niet helemaal het beste ontbijt, maar zeker wel mijn favoriet. Ik loop naar buiten waar ik wordt gegroet door de zon. Ik spring onder de douche. Daarna terug m’n bed in. Deze dag heb ik niet veel te doen. Dan boek ik een ticket naar een Spaans eiland. Pak m’n fiets. Door de frisse wind met muziek in m’n oren. Ik besluit een bos bloemen te kopen. Not much to do that day, but sometimes it’s nice that way.

Hierbij een aantal dingen die je kunt doen op een vrije dag. Scroll & get inspired!

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

6 reacties op “I’ve got time on my hands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s