Hoi bloggers! Hoe gaat het met jullie? Over 2 weken heb ik al zomervakantie.. Jeetje wat is de tijd snel gegaan! In de vakantie zal ik ook gewoon doorgaan met bloggen. Ik ben 1 februari deze site begonnen en zelfs dat voelt als gister. Maar voordat ik af dwaal: Laat me eventjes weten wat voor artikelen jullie het leukste vinden en dan ga ik daar meer van maken. Er komt sowieso een deel 2 van Peek inside my journal, daar zijn zulke leuke reacties op gekomen! Ook wou ik nog even wat foto’s delen van een super comfi outfit. Echt een van mijn favorieten en dan heb ik het met name over de broek. M’n lievelings. Enjoy!

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

10 reacties op “Walk on water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s