Hi! In dit artikel neem ik jullie mee in mijn journal. Het is een random notitie boekje van de HEMA waarvan de voorkant roze met zilveren stippen was. Ik wou dit boekje persoonlijk maken dus toen heb ik de roze voorkant er af gescheurd en er quotes en plaatjes in geplakt waar ik alleen maar van kan dromen. Ik vind een journal zo leuk omdat ik hierin mijn gedachtes en dromen op een andere, creatieve manier kan neerzetten. Daarbij: het kost echt niks en het is ontzettend leuk om te doen. Laat me weten of jullie dit leuk vinden, want dan ga ik hier meer bladzijdes vanuit laten zien. Enjoy!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_9214.JPG

Processed with VSCO with c1 preset

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

22 reacties op “Peek inside my journal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s