Meet Rose

Sinds ik me kan herinneren ben ik dol op honden. Toen ik klein was wou ik alleen maar honden knuffels (het liefst van ieder ras 1). Ik mocht zelf namelijk toen nog geen hond hebben. Dus wat ik toen deed was honden van andere mensen uitlaten in de buurt. Al snel had ik een aantal adressen waarvan ik wist dat ik de hond mocht uitlaten en dat deed ik dan ook echt voor het plezier. Ik vond het gewoon leuk om samen met een hond te zijn en aangezien ik toen op de basisschool zat, had ik daar genoeg tijd voor. Heel wat jaartjes later was het dan eindelijk zo ver dat we een hond kregen. In 2007 kregen we Chiendor, een Golden retriever en 2 jaar later (2009) hadden we besloten om er nog eentje bij te nemen: Rose. Het leek me leuk om ze beide aan jullie voor te stellen, dus we beginnen met Rose. Fun fact: Rose kan niet zwemmen. Wat best gek is voor een Golden retriever. Wat we ook proberen, ze heeft een angst voor water. Voor de rest is ze ontzettend lief en gehoorzaam, wat heel handig is als je op het strand bent haha. Meet Rose: 

 

rose 4

rose 3

thumbnail_IMG_8096

rose 2

thumbnail_IMG_8098.jpg

rose 1

rose 5

thumbnail_IMG_8097.jpg

thumbnail_IMG_8095.jpg

Untitled-5