Personal

Meet Rose

Sinds ik me kan herinneren ben ik dol op honden. Toen ik klein was wou ik alleen maar honden knuffels (het liefst van ieder ras 1). Ik mocht zelf namelijk toen nog geen hond hebben. Dus wat ik toen deed was honden van andere mensen uitlaten in de buurt. Al snel had ik een aantal adressen waarvan ik wist dat ik de hond mocht uitlaten en dat deed ik dan ook echt voor het plezier. Ik vond het gewoon leuk om samen met een hond te zijn en aangezien ik toen op de basisschool zat, had ik daar genoeg tijd voor. Heel wat jaartjes later was het dan eindelijk zo ver dat we een hond kregen. In 2007 kregen we Chiendor, een Golden retriever en 2 jaar later (2009) hadden we besloten om er nog eentje bij te nemen: Rose. Het leek me leuk om ze beide aan jullie voor te stellen, dus we beginnen met Rose. Fun fact: Rose kan niet zwemmen. Wat best gek is voor een Golden retriever. Wat we ook proberen, ze heeft een angst voor water. Voor de rest is ze ontzettend lief en gehoorzaam, wat heel handig is als je op het strand bent haha. Meet Rose: 

 

rose 4

rose 3

thumbnail_IMG_8096

rose 2

thumbnail_IMG_8098.jpg

rose 1

rose 5

thumbnail_IMG_8097.jpg

thumbnail_IMG_8095.jpg

Untitled-5

 

16 reacties op “Meet Rose

 1. Haha, shouldn’t you be charging for that kind of knwdeloge?!

  Like

 2. Frankly I think that’s ablluotesy good stuff.

  Like

 3. Prachtige hond 😍 heb zelf ook een golden retriever, ik zou nooit nog een andere hond willen, zo’n lieverds 😍

  Liked by 1 persoon

 4. Maud Slegers

  Hier ben ik echt jaloers op.. Ik wil namelijk zelf ook al heel lang een hond, maar dat zal pas kunnen als ik alleen woon. Mijn ouders zien het spijtig genoeg niet zitten.. Echt een hele mooie hond!

  Liked by 1 persoon

 5. naomipater

  Wat een super leuke foto’s! 😉

  Liked by 1 persoon

  • Thank You Ngozi. I have been having problems studying the Bible Lately and today I just needed answers, my Spirit Man had become so weak just for the past few days I have not opened my Bible. Thank God for today, because I came across this Page. I have asked My heavenly Father who loves me unondcitionally for the grace to remain on the right path. Amen. I am reconnected to the source of my Life, power… Love. May God’s Blessings be upon you always.

   Like

 6. Hele leuke foto’s!

  Liked by 1 persoon

 7. retromatte

  Wat een model, dat ze zo bleef zitten voor de foto!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: