De dag begon met een zonnige wandeling over het strand. Het was heerlijk weer, dus de camera ging ook mee! (het zal eens niet). En nee, ik was niet alleen. De fotograaf (m’n zus) was mee! Always fun. Ergens in de duinen hadden we een super mooi plekje gevonden, met perfect uitzicht op zee. Echt zo’n plekje waar je jezelf in 2045 nog ziet zitten staren naar hoe de golven de kust verlaten en weer terug komen. And over and over and over again. Just kidding,  natuurlijk bleven we daar niet voor eeuwig zitten want na een tijdje hadden we een strandpaviljoen gespot die even verderop stond. Daar hebben we nog even een drankje gedronken en genoten van het weer. Hieronder zie je wat foto’s van deze dag!

image-7.jpeg

image-8.jpeg

image-9.jpeg

image-10.jpeg

image-11.jpeg

Untitled-5

Gepost door:inspirationbreeze

17 reacties op “A day at the beach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s