Yay, ik heb weer een outfit post voor jullie! Bij deze outfit draag ik een blauwe high waisted jeans van Pieces, die ik combineer met een wit t-shirt. Als je me goed kent, weet je dat ik echt een jeans & tee kinda girl ben. Toen ik deze tee zag bij de mannenafdeling (no shame)  van de Urban Outfitters, werd ik helemaal verliefd op het klein donutje met de tekst: ‘Donut touch me’ eromheen. Als jas draag ik een zwart bomberjack van de Zara, wat de outfit stoer en comfi maakt! Scroll & get inspired!

image-3.jpeg

Processed with VSCO with g3 preset

image-4.jpeg

image-5.jpeg

Processed with VSCO with b5 preset

 

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

15 reacties op “Donut touch me tee

    1. Ah, super lief dankjewel! ❤️ Eigenlijk maak ik alle foto’s die ik op insta heb met m’n mobiel, de Iphone 6. Een paar zijn gemaakt met een spiegelreflex camera en dat is de Canon EOS 500D, met de 50 mm F1.8 lens (die lens is echt een aanrader!)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s