Fashion Personal

Donut touch me tee

Yay, ik heb weer een outfit post voor jullie! Bij deze outfit draag ik een blauwe high waisted jeans van Pieces, die ik combineer met een wit t-shirt. Als je me goed kent, weet je dat ik echt een jeans & tee kinda girl ben. Toen ik deze tee zag bij de mannenafdeling (no shame)  van de Urban Outfitters, werd ik helemaal verliefd op het klein donutje met de tekst: ‘Donut touch me’ eromheen. Als jas draag ik een zwart bomberjack van de Zara, wat de outfit stoer en comfi maakt! Scroll & get inspired!

image-3.jpeg

Processed with VSCO with g3 preset

image-4.jpeg

image-5.jpeg

Processed with VSCO with b5 preset

 

untitled-2

15 reacties op “Donut touch me tee

 1. I’m typically to running a blog and i actually appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking for brand new information.

  Like

 2. Suipirsrng to think of something like that

  Like

 3. Mooie foto’s Mathilda!

  Liked by 1 persoon

 4. Hi! Ik ben echt verliefd op je blog en je instagram! Vraagje: de foto’s die je op insta hebt, maak je die met je telefoon of camera? En welke?

  Ga zo door! Liefs Matilde

  Liked by 1 persoon

  • Ah, super lief dankjewel! ❤️ Eigenlijk maak ik alle foto’s die ik op insta heb met m’n mobiel, de Iphone 6. Een paar zijn gemaakt met een spiegelreflex camera en dat is de Canon EOS 500D, met de 50 mm F1.8 lens (die lens is echt een aanrader!)

   Like

 5. naomipater

  Super leuke outfit en mooie foto’s!!

  Like

 6. retromatte

  Cool!

  Liked by 1 persoon

 7. Hele leuke foto’s!

  Liked by 1 persoon

 8. Maud Slegers

  Wauw, die outfit zou ik zeker dragen! Zeker die bomberjacket!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: