Pimp your wall!

Posters zijn de perfecte opvulling voor een lege muur. Dit is één van de meest simpele manieren om een muur aan te kleden. Vooral als je meerdere posters bij elkaar met verschillende prints combineert, krijg je snel effect. Super leuk! Er zijn ontzettend veel verschillende posters. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een poster met een quote of voor grafische posters. Je kunt posters op verschillende manieren op je muur plaatsen, waardoor je lege muur ineens de mooiste muur kan worden van je huis! Lees snel verder hoe. 

Je kunt ze in een lijstje zetten en aan de muur hangen:

1.jpg

1

1.jpg

1.jpg

Of op een wandplank zetten:

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

Ook leuk; ze nonchalant aan de muur hangen:

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

Je kunt zelf de posters maken met Photoshop (want quotes zijn makkelijk zelf te maken!). Ook kun je afbeeldingen uitprinten en dat gebruiken als poster. Online kun je ook posters kopen, op deze site (klik!) heb je keuze uit 474 posters!

Welke manier van posters ophangen spreekt jou aan? 🙂

untitled-2