Water met citroen is ontzettend verfrissend en ook nog eens super gezond! Waarom? Het draagt bij aan een goede ontzuring van ons lichaam. Maar dit niet alleen: ook prikkelt citroensap de lever om beter te ontgiften, brengt het de spijsvertering op gang, het bevordert de verbranding van voedingstoffen gedurende de dag, het is goed voor je weerstand én dan helpt citroensap ook nog eens mee om de bloedsuikerspiegel constant te houden.

detox1

Genoeg redenen om dit eens te proberen dacht ik zo! En toen ik het op tafel zette, vroeg het om foto’s.

detox2

De smaak van de citroen is natuurlijk sterk terug te proeven en vandaar dat ik in het begin een beetje moest wennen aan die zure smaak. Maar nu vind ik het helemaal niet meer zo vies. Juist enorm verfrissend en lekker! Vooral in de zomer is dit koude water met citroen en ijsblokjes genieten.

detox4

Image.jpg

Er zijn  verschillende varianten op het gebied van detox water. Bijvoorbeeld komkommer met limoen en munt. Dit detox water helpt onzuiverheden uit je lichaam te spoelen. Je kunt variëren met wat je zelf wilt: citroen, limoen, munt, aardbeien, sinaasappel, komkommer etc. Try it out!

untitled-2

 

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Detox water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s