Achtergrondjes zijn leuk! Vaak vind ik mijn achtergronden (voor m’n mobiel!) op Tumblr. Het is niet zo dat ik hier speciaal naar opzoek ga want het is zoiets kleins waar ik simpelweg gewoon niet aan denk, maar als ik een mooi plaatje voorbij zie komen dan sla ik ‘m op. Ik hou van afwisseling en op Tumblr komen zóveel mooie plaatjes voorbij dat ik het niet bij 1 kan houden. Hierbij een selectie van de allerleukste, enjoy!

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1

1

1.jpg

1.jpg

1.jpg

 

1.jpg

 

 

 

1.jpg

1.jpg

 

1

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

 

untitled-2

Gepost door:inspirationbreeze

2 reacties op “Wallpapers I like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s