Planten in het interieur doen het áltijd goed.

..Bij de meeste mensen dan. Ik heb er zelf nogal moeite mee om een plant in leven te houden (lang leve de cactus). Ondanks dat ik geen plant in mijn kamer heb vind ik ze wel heel erg leuk. Groene planten geven echt sfeer aan je interieur! Er zijn een paar planten die je steeds terug ziet komen op Pinterest, blogs, en in veel interieur magazines. Ik heb een selectie gemaakt van deze planten.

 

VIOOL BLAD FICUS

1.jpg

SLANGENPLANT

3.jpg

RUBBERPLANT

Processed with VSCOcam with g3 preset

 

CACTUS

2

ZZ PLANT

9a4a59212b75a40677600b2d3fe5dade.jpg 

CHINESE MONEY PLANT

2

CHEESE PLANT

(rechts)

2.jpg

EPIFYTEN

phyt3.jpg

KENTIAPALM

1.jpg

Gebruiken jullie planten in jullie interieur? Laat het me weten!

untitled-2

 

 

Gepost door:inspirationbreeze

6 reacties op “IT-planten

  1. Ik ben ook helemaal fan van planten in huis. We hebben een gatenplant en een mini cactus. En ik probeer elke twee weken verse bloemen in huis te halen, ik word daar zo blij als het heerlijk naar bloemen ruikt.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind ook dat een plant of bloemen je interieur afmaken. Ik heb al jaren een ficus in huis en orchideeën heb ik ook altijd. Ik vind een interieur zonder plant niet af. Die vioolbladficus vind ik ook wel mooi. De slangenplant (of vrouwentongen zoals bij ons gezegd wordt; vroeger een typische caféplant) vind ik eerlijk gezegd een lelijke plant.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s