Deze DIY is super simpel: je kaft je boek(en) met een tasje.

IMG_9047.JPG

Omdat ik hou van shoppen kom ik (naast kleding) ook thuis met weer een heleboel tasjes. Altijd bewaar ik de kartonnen tasjes ( zoals die van Brandy Melville, Mango, Starbucks) simpelweg omdat ik ze te mooi vind om weg te gooien. Maar uiteindelijk doe ik er niks mee. Ik denk dat ik niet de enige ben die met deze issue zit en daarom heb ik een leuke DIY bedacht, waarbij je deze tasjes kunt hergebruiken en ze zo dus niet weg hoeft te gooien! 

Je hebt dus een aantal leuke kartonnen tasjes, een stukje tape & een schaar nodig. En vanaf hier is het eigenlijk heel simpel: gewoon gaan kaften! Mocht je niet weten hoe dit moet dan kun je hier op klikken om een tutorial te bekijken.

Dit is het resultaat van 1 van mijn boeken:

IMG_9050.jpg
IMG_9056.jpg

untitled-2

 

 

 

 

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “DIY – shopping bags

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s