Wie ben ik?

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Mathilda Veenstra. Ik ben 19 jaar en ik hou van foto’s maken, het strand, koffie drinken en shoppen. Inspiration Breeze is een blog waar ik ga schrijven over interieur, fashion, lifestyle, eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Je kunt iedere week een ander soort artikel verwachten. Ik vind schrijven en foto’s maken ontzettend leuk om te doen, dus een blog starten was een logisch gevolg.

Oh, en ideetjes over blogposts zijn altijd welkom!

Untitled-5

Je kunt me ook volgen op instagram: @mathildaveenstra

 

 

 

 

One Reply to “Wie ben ik?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s