Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Mathilda Veenstra. Ik ben 20 jaar en ik hou van foto’s maken, het strand, koffie drinken en shoppen. Inspiration Breeze is een blog waar ik ga schrijven over interieur, fashion, lifestyle, eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Je kunt iedere week een ander soort artikel verwachten. Ik vind schrijven en foto’s maken ontzettend leuk om te doen, dus een blog starten was een logisch gevolg.

Ik hoop dat jullie bij het lezen van een artikel geïnspireerd raken, zoals je in de naam al een beetje kunt afleiden. Een bries van inspiratie voor de interieur junkies, de fashionistas en voor ieder ander die op dit kleine stukje internet beland is. Mocht je nog vragen hebben, feel free to ask en ideeën over blogposts zijn altijd welkom! Deze site is vooral bedoelt voor jullie dus jullie feedback is heel waardevol.

blueprint-22.jpg
Instagram: @mathildaveenstra

Untitled-5

 

 

 

Gepost door:inspirationbreeze

Een reactie op “Wie ben ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s